Thursday, 24 December 2015

Tagging Question from Sarah Lalala

Assalamualaikum and Hello Guys!
      Hari ni saya kena jawab soalan lah.....kite tag dia,dia tag kite balik.Thanks to sis Sarah sebab tag saya.Jadi saya akan cuba jawa dengan sebaik mungkin ^-^
1. Nama panggilan dalam blog.
2.Currently studying or working? Kat mana?
3. Paling minat dalam bidang apa?
4. Suka baca buku/novel genre apa?
5. Paling selalu bukak blog pukul berapa dan hari apa?
6. Describe yourself personalities.
7. Dah berapa lama/tahun berblogging?
8. Describe blog 'sarahlalala' dengan ownernya sekali. [sokayy, i want a sincerly from yur heart :)]
9. Umur tahun 2015?


1. Nama panggilan dalam blog.
:Dalam blog,saya guna 'saya'lah,tapi kalau nak panggil rina ke khairina ke boleh je :)

2.Currently studying or working? Kat mana?
:Studying.Dekat SK Agama M.I.S Bintulu

3. Paling minat dalam bidang apa?
:Bidang matematik,tapi....sebenarnya lemah.Jadi,saya pilih bidang agama islam

4. Suka baca buku/novel genre apa?
:Saya suka baca novel dari budak kecik sampailah orang besar...(saya jenis baca je)

5. Paling selalu bukak blog pukul berapa dan hari apa?
:Kalau cuti macam ni,saya selalu bukak pagi dan tengahari.Hari,kalau ada mood,setiap harilah

6. Describe yourself personalities.
:mmmmm....tak pandailah.Tapi,saya jenis yang friendly,panas baran (kalau nak taulah),nakal sikit hehehe....tu jelah yang saya tau hehehe

7. Dah berapa lama/tahun berblogging?
:Saya start blogging bulan lepas tapi pakai blog satu lagi,blog yang ni baru bulan ni start :)

8. Describe blog 'sarahlalala' dengan ownernya sekali. [sokayy, i want a sincerly from yur heart :)]
:Sebenarnya,...saya jaranglah visit sarah punya blog.Tapi saya tengok blog sarah macam akan jadi ....orang yang suka tangkap gambar....hahaha(tak lawak pun)

9. Umur tahun 2015?
:11 tahun:))


Jadi saya dah habis jawab....jadi saya nak pergi dahulu..Babye




No comments:

Post a Comment